Natuurlijk wil je van de tuin iets heel bijzonders maken. Je wilt optimaal genieten van de ruimte die je hebt en bent vast van plan er heel veel uurtjes door te brengen. Je wilt ook je planten zo goed mogelijk verzorgen en voldoende water geven. In dat kader verdienen je planten zacht leidingwater. Dat is water met minder kalk. Zo blijven de planten in de tuin gezonder en bloeien ze beter.

Ook goed voor de planten in je tuin

Nou is het geven van water aan je planten niet meteen het eerste waar aan gedacht wordt bij een waterontharder als de Amfa4000. Het is wel een feit dat hard leidingwater, water met veel kalk, eigenlijk voor niemand goed is en dus ook niet voor de planten in je tuin. Verder merk je het aan de was die je uit de wasmachine haalt. Die is stijver en harder terwijl de smaak van koffie met hard leidingwater ook te wensen overlaat.

Meer stroomverbruik en mindere prestaties

Hoogste tijd dus om de waterontharder met de naam Amfa4000 aan te schaffen en te laten plaatsen. Als geen ander is de Amfa4000 in staat om voor veel zachter leidingwater te zorgen. Dat heeft nogal wat positieve effecten, en niet alleen op je was en de planten in je tuin. Het is een gegeven dat zonder de Amfa4000 en met hard leidingwater de wasmachine en de vaatwasser meer stroom vragen en tegelijk minder goed functioneren. Nadat de Amfa4000 geplaatst is, ga je minder stroom verbruiken en dat is goed nieuws voor de hoogte van de energierekening. Die gaat structureel naar beneden. Zo verdien je de investering die je pleegt in de Amfa4000 dus ook gewoon weer terug. 

Kies voor de beste denkbare waterontharder

De was, de plantjes in de tuin, je haar, je huid en je energierekening. Allemaal varen ze wel bij het plaatsen van de waterontharder. Pak hard leidingwater dus meteen aan en laat een specialist de beste waterontharder plaatsen die jij je kunt bedenken, inderdaad de Amfa4000. Laat hem liever vandaag nog dan morgen plaatsen.