Wanneer je nog nooit in Het Gooi bent geweest, is het erg slim om dit eens snel te gaan doen want je weet niet wat je mist. Als je de randstad gewend bent en je reist wat, dan zul je zien hoe mooi Nederland is, veel meer dan beton en een paar parken. Toegegeven Amsterdam is een prachtige stad waar je kunt vertoeven en het bruisende leven van het moderne Nederland kunt ervaren. Maar toch is er meer! Overweeg je na deze blog een woning in Het Gooi of wil je er informatie over? Dan staat makelaar Kappelle in Laren voor je klaar! 

Natuur en ruimte 

We nemen je mee naar Het Gooi. Het is een provincie met open vlaktes, schitterende natuur en een prachtige ligging aan de Waddenzee. De eilanden zijn benaderbaar dichtbij en de oosterburen in Groningen zullen je vriendelijk ontvangen. 

Een woning in Het Gooi is het summum van rust en reinheid. Vergelijk dat maar eens met een appartement in een grote stad als Amsterdam of Rotterdam. Een uitkijk vanuit je raam over het landschap van Het Gooi is prachtig. Je voelt je dan helemaal in tune met de natuur. Dat is goed om de batterij even weer helemaal op te laden. 

Laat een huis bouwen of koop een bestaand pand 

Je hebt in sommige gevallen de keuze of je een woning laat bouwen of een bestaand pand aanschaft. Je kunt ook een oud pand, dat bijvoorbeeld gerenoveerd moet worden, weer helemaal naar smaak inrichten, zodat het helemaal als nieuw oogt. 

Wanneer je een woning laat bouwen, dan is het mogelijk om met een architect jouw visie door te nemen en een woning voor de rest van je leven te laten bouwen. Zo eentje van het kaliber: ´die kan wel een paar eeuwen mee´. Wanneer je een expert betrekt bij de inrichting van een bestaande woning, dan wordt dit echt een paleisje. En dan is er natuurlijk nog de locatie van je huis, dit is te betrekken bij het design van je interieur. Als het huis bijvoorbeeld op het platteland staat, dan is het leuk om een landelijke stijl te kiezen voor je interieur.