Door de inspiratie die wij proberen te geven wordt het voor jou makkelijker om een creatieve draai te geven aan verschillende ideeën die je zou kunnen toepassen. Wij geloven ook dat dat de waarde is van teksten die draaien om infotainment. 

Met deze blog willen weer een aantal tips geven, zodat jij gemakkelijk je woning een nieuw design kunt geven dat vanaf 2022 zeker een decennia urgent gaat blijven. Lees daarom snel verder en doe je voordeel met de verschillende tips die wij je in deze blog geven. 

Woonkamer minimalistische stijl 

De trends voor 2022 zijn bekend en het is duidelijk dat er veel aardekleuren gebruikt worden en ook dat geometrische patronen bijvoorbeeld in het behang of in objecten in de kamer een belangrijke rol gaan spelen. Je ziet een combinatie tussen vintage, eigentijds, veel planten, het genoemde kleurenpalet en abstracte kunstwerken. Je kunt in de plaats van kunstwerken ook denken in termen van sfeerobjecten. 

Wanneer je kiest om het allemaal wat minimalistische aan te pakken, dan zul je zien dat het interieur ook een bepaalde rust krijgt waar jij ook weer rustig van wordt. 

Minimalistisch, maar eclectisch

Het feit dat je gaat voor een minimalistische stijl in je woning wil niet zeggen dat het dan binnen een eenheidsworst moet worden. Je kunt prima een minimalistische stijl in huis realiseren, maar toch een eclectische twist eraan geven. Een eclectische benadering in termen van design, is de combinatie van verschillende stijlen uit bepaalde perioden. Het gaat er hierbij ook om dat je het beste uitzoekt, zodat je van de verschillende elementen die je gekozen hebt een geheel kunt maken dat bevallig is. 

Wat we hierboven al zeiden, is dat het interieur van 2022 een interessante mix van verschillende zaken laat zien. De kunst is om niet te veel in een kamer te doen, maar het juist minimalistisch te houden. Zo kun je dus een interessante mix maken van verschillende uitgesproken elementen voor je design. 

Extra tip: je kunt ook prima een tuinhuis (laten) realiseren in een minimalistische stijl. Dit kan dienst doen als centrum van de tuin. Zeker wanneer je een overkapping erbij maakt. Dan is het leuk om dit huisje bijvoorbeeld als logeer- of muziekkamer te gebruiken. Laat dan dit bouwwerk goed te isoleren. Doe dit dan bijvoorbeeld met de hulp van Spuitwerk