Met een beetje creativiteit kun je van gebruikte pallets hele leuke tuinmeubels in elkaar zetten. Naast de steeds populair wordende loungesets en tafels van gebruikte pallets, zijn er nog veel meer leuke tuinmeubels die met gebruikte pallets te maken zijn. In dit artikel behandelen we een paar leuke tuinprojecten die eenvoudig in elkaar te zetten zijn met een pallet.

GOEDKOPE LOUNGESET

De meest geziene meubels van pallets zijn loungesets voor in de tuin. Voor veel loungesets betaal je een behoorlijke prijs. Wanneer je het niet echt breed hebt, dan zijn gebruikte pallets een goede oplossing. Je kunt de pallets voor zowel banken als tafels gebruiken. We raden het wel aan om de pallets goed te schuren, zodat je geen last krijgt van splinters.

SCHOMMELBANK

Om optimaal met vrienden, familie of je partner te kunnen genieten in de tuin is er de schommelbank. De enige benodigdheden naast de gebruikte pallet zijn stevige touwen voor aan de boom en wat kussens of een zacht kleed. Daarnaast ben je natuurlijk ook een boom in de tuin nodig. Voor zowel kinderen als volwassenen is een hangbank als dit de perfecte manier om in de zomer lekker weg te dromen in de eigen tuin.

BADKAMER IN DE OPENLUCHT

Een openlucht badkamer is ideaal voor wanneer je huisdieren of een zwembad in de tuin hebt. Spoel je huisdier of jezelf af na het zwemmen en loop daarna schoon en afgedroogd je huis in. Het is niet alleen lekker om jezelf in de zomer lekker buiten af te kunnen spoelen, maar zorgt er ook nog eens voor dat je minder hoeft schoon te maken.

DECORATIE BIJ PLANTEN EN POTJES

Het is ook mogelijk om de pallets als decoratie te gebruiken voor in de tuin. Verf de pallet in een leuke kleur en hang er bijvoorbeeld planten en potjes aan. Zomaar een leuke decoratie voor in de tuin die simpel in elkaar is te zetten.

PRAKTISCHE OPBERGER

Heb je veel langwerpige tuinspullen en wil je deze graag eenvoudig opbergen? Zet een pallet op de zijkant neer of hang deze op tegen de muur. Vervolgens plaats je heel eenvoudig al je tuinspulletjes erachter, zoals scheppen, bezems en andere tuinattributen.