Het tuinhuis is al lang niet meer een hokje waar je wat tuingereedschap in zet. Nee het is in vele gevallen een compleet buitenverblijf je waar allerlei activiteiten in ontplooid worden. Zo zijn er mensen die een studiootje erin hebben gemaakt waarin ze muziek kunnen maken. 

Ook worden tuinhuizen in vele gevallen gebruikt als een atelier ten behoeve van schilderen. Er zijn nog veel meer andere mogelijkheden die je met een tuinhuis kunt ontwikkelen, daar willen we je meer over vertellen in deze blog.

Richt je tuinhuis in als een bioscoop

Het is mogelijk om een tuinhuis heel mooi in te richten als een bioscoopje. Als een filmfan wil je natuurlijk wel graag een optimale kijkervaring. Dan is het mogelijk om de speakers die je gebruikt bij het beluisteren van audio op een standaard te zetten.

Een speaker standaard maakt het mogelijk om ze overal in de ruimte neer te kunnen zetten. Je hoeft geen gaten in de muur te boren en ook de tafels of kasten blijven speakervrij. Daarbij ziet het er ook erg gaaf uit zo´n speaker standaard. 

Projector aanschaffen 

Een thuisbioscoop is natuurlijk alleen mogelijk wanneer je ook echt een projector hebt. Tegenwoordig zijn er digitale projector waar jij je voordeel mee kunt doen bij het realiseren van je thuisbioscoop. Deze dingen zijn gewoon met een afstandsbediening te gebruiken en vertonen net zo gemakkelijk YouTube- als Netflixfilms. Afhankelijk van het model is het ook mogelijk om data vanaf een harde schijf of usb-stick te projecteren wij raden je aan om een projectie te doen op een witte muur, maar het is ook mogelijk om een groot scherm aan te schaffen. De muur is natuurlijk een stuk handiger omdat je dan minder spullen in je tuinhuis hebt staan. 

Zorg er altijd voor dat je tuinhuis goed geïsoleerd is zodat het aangenaam is om er te zitten. Veel plezier en wanneer je nog meer leuke tips wilt, dan is het erg interessant om de andere tekst op onze site ook te lezen.