Soms kan het best wel lastig zijn een leuk cadeau voor iemand te verzinnen. Vaak heb je al veel cadeau´s aan degene gegeven (zeker als het familie is) en dan is het wel handig om wat tips te krijgen die het weer makkelijker maken een keuze te maken uit de verschillende opties. In deze blog nemen we daarom een aantal tips met je door. 

Foto in glas

Een foto in glas is niet een cadeau dat je vaak tegenkomt. Daarom is het ook zo leuk om te geven. Het is een afbeelding op basis van een foto die met een laser in het glas gegraveerd is. Dat ziet er net even iets anders uit dan een reguliere foto. Een foto in glas is een geweldig cadeau aan iemand. Zeker als er iets bijzonders te vieren valt. Dit is een leuk cadeau voor je oma of om als relatiegeschenk te geven. 

Waardebon voor een overnachting

Er zijn meerdere soorten bonnen die je als cadeau kunt geven. Een daarvan is een waardebon voor een overnachting. De jarige kan dan met een partner ergens een overnachting boeken. Dat is zeker geen slecht idee. Ook erg leuk om samen iets te doen natuurlijk. 

Muziek cadeau doen

Het is steeds populairder om muziek op vinyl cadeau te krijgen. Natuurlijk moet de persoon in kwestie dan ook een platenspeler hebben. Die is heel goed te krijgen bij de verschillende online winkels. We raden je zeker aan om goed de reviews te lezen, want er zijn ook veel slechte platenspelers in omloop. Vinyl was een tijdje alleen in speciaalzaken te krijgen en dikwijls ging het dan om oude platen, maar tegenwoordig liggen ze gewoon nieuw in de winkel, zelfs bij de Lidl of Action. Dus dan kun je wel zeggen dat platen mainstream geworden zijn. Waar dat dan aan ligt? Veel mensen gooien het op nostalgie. Anderen zeggen weer dat het gaat om het ritueeltje er rond omheen. Het plaatsen van de plaat op de draaitafel. Al met al is het een stuk leuker dan een maandje Spotify cadeau te doen.