Je leest het in de tijdschriften en wordt er mee doodgegooid op tv. Allemaal prachtige villa’s met mooie tuinen waar we allemaal zo van dromen. Maar wat nou als jij dit ook gewoon zou kunnen hebben. Een plaatje zoals in de magazines werkelijkheid laten worden? Dit is zeker mogelijk! Laat je inspireren door talloze opties om de perfecte tuin te creëren en natuurlijk vooral je eigen inbreng erin te laten uitwerken met hulp van echte specialisten. 

Touch of gold

Bij het opnieuw ontwerpen van je tuin kan je het zo gek maken als je wilt. Je begint natuurlijk met het indelen van je tuin en het bedenken van wat je er allemaal in zou willen hebben. Zo kun je bedenken of je een zwembad of vijver erin wilt toevoegen of wil je het heel open en ruimtelijk hebben. Of zie je het liever cosy en knus voor je? Wanneer je dit bedacht hebt kun je het gaan waarmaken. Met een specialistenteam als Sieber groep  komen alle creatieve ideeën tuindesign naar boven en met behulp van jouw persoonlijke tinten door middel van gesprekken kan het werk pas echt beginnen. Nadat de ideeën besproken zijn krijg je de mogelijkheid om het ontwerp in te zien via een digitaal gerealiseerd ontwerp. Hiermee is er ruimte om eventuele aanpassingen te kunnen doen voordat het daadwerkelijk wordt uitgevoerd.

Het complete plaatje

Nadat alle ideeën op tafel zijn gekomen en er een ontwerp is ontstaan, kun je nadenken over hoe je de tuin verder zou willen aankleden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld grote unieke plantenbakken, tuinmeubelen en hek- of wanddecoraties. Uiteraard mag verlichting ook niet ontbreken natuurlijk. Denk bijvoorbeeld aan mooie spotjes in de vlonder of in je tegels. Of mooie verlichtingen in je planten bakken of hangend aan het hekwerk. Je hoort het al, je kunt alle kanten op met het aankleden van je tuin. Als je de finishing touch eenmaal klaar hebt kan het genieten pas echt beginnen! Dus laat je niet langer lekker maken door de bladen en tv en maak je eigen tuin een ware paradijs.