We nemen met je door wat https://senso.com/ werkelijk voor je in petto heeft, namelijk de gietvloer. Hoe zeer deze vloer voordelig voor je kan uitpakken als het gaat om design, nemen we met je door in deze blog. Dus lees snel verder in deze blog. Veel plezier met lezen en laat je vooral inspireren. 

Wat zijn de voordelen van een gietvloer? 

Veel mensen zijn op zoek naar een vloer die ze gemakkelijk schoon kunnen maken en op deze manier tijd kunnen besparen in hun verdere al drukke bestaan. Een gietvloer maakt het een stuk makkelijker om dit ideaal te bereiken. Je zou kunnen zeggen dat het de basis is voor een interieur van deze tijd. 

Het type is te verkrijgen in verschillende kleuren, dat maakt het makkelijk om de vloer in te passen in je interieur. 

Daarnaast is het ook een zeer sterke vloer. Hij is zo slijtvast vanwege zijn verleden in de industriële context, onder andere de fabrieken. Ook in de ziekenhuizen zien we de vloer vaak terugkomen. Daar zijn gietvloeren heel erg in trek vanwege de mogelijkheid ze grondig te kunnen reinigen met stevige schoonmaakmiddelen. 

Dit is dan ook direct een groot voordeel voor thuis als je kleine kinderen hebt. 

Verschillende toepassingen van de gietvloer

Je kunt schitterende toepassingen verzinnen voor de gietvloer. Denk bijvoorbeeld aan een gietvloer in je tuinhuis. Die kun je overigens beter niet in de tuin leggen. Het drogen gaat dan niet lekker en tegen UV-straling kan een gietvloer ook al niet zo lekker. Dus buiten kan hij niet echt gelegd worden. 

In een tuinhuis kun je wel een gietvloer leggen, daar is hij op z’n plek; hij gaat zelfs goed samen met vloerverwarming. Een tuinhuis kan overigens ook prima als een logeerkamer uitgerust worden. Dat is leuk voor je gasten. Dan moet je natuurlijk wel een groot tuinhuis hebben. Een gietvloer vormt er een goede basis in het interieur.